Összefogással minden lehetséges!

Az ember nem is gondolná, hogy az összefogásnak mekkora ereje lehet – mégpedig közösség építő ereje, amit érdemes megbecsülni és nem veszni hagyni. A kis faluban, ahol élek ugyanis lakik egy idős bácsi, akinek a fia évekkel előtt egy ztech elektromos kerékpárral lepte meg a bácsit. Azóta sajnálatos módon egy baleset következtében egyedül maradt az öregúr, az elektromos kerékpárja pedig meghibásodott, így elvesztette az egyetlen összeköttetési lehetőséget a világgal, mert ezzel a ztech elektromos kerékpárral szokott bejárni a városba vásárolni és a mindennapos ügyeit intézni.  

Azonban a faluban jó páran nem akartunk belenyugodni a történtekbe, és úgy döntöttünk, nem hagyjuk veszni a dolgot. Összefogtunk páran, és kutatni kezdtünk azután, hogy ki is ért ezekhez a járművekhez. Rövid időn belül jelentkezett egy falubeli, aki miután megnézte az elektromos kerékpárt, azt mondta, hogy ehhez a kis járműhöz alkatrészeket kell beszerezni, és máris olyan lehet, mint újkorában.

Még azt is tudta kapásból, hogy ztech elektromos kerékpár alkatrészek szükségesek a megjavításához.

Ezek után már csak azt kellett volna kiderítenünk, hogy ezeket az alkatrészeket honnan szerezzük be. Szerencsénkre a megoldás rövid úton bekopogtatott nálunk egy másik falubeli elektromos kerékpár használó személyében, aki elmondta, hogy ő az alkatrészeket kizárólag megbízható helyről szokta beszerezni és az a megbízható hely nem más, mint a motorbolt.co.hu. webshop. Egy kicsit elcsodálkoztunk, hogy webshopból kell megrendelnünk az alkatrészeket, de úgy gondoltuk, hogy megér egy próbát, ezért felmentünk a neten a megadott webshopra.

Itt legnagyobb meglepetésünkre hatalmas és nívós választékot találtunk ztech elektromos kerékpár alkatrészekből.

És elmondható, hogy nemcsak ebből, mert motorbolt.co.hu webshop szinte mindent forgalmaz, amire egy kerékpárosnak csak szüksége lehet. És mindez tekintet nélkül igaz arra, hogy éppen hagyományos kerékpárról, vagy elektromos kerékpárról van szó.

A ztech elektromos kerékpár alkatrészek mellett rengeteg fajta kerékpár alkatrészt forgalmaznak, így például: hajtókarokat, gumiszerelőket, középrészeket, vagy éppen láncot. Emellett olyan egyszerű eszközöket is találhatunk náluk, mint a tisztítók és ápolók széles választékát, kenő anyagokat, pumpacsövet és alapvető, hogy gumik is kaphatók a webshopban.

Ezek a gumik roppant széleskörűen felhasználhatók, mivel a kerékpár gumitól a motor gumin keresztül az ipari gumi abroncsig, a gumi kiegészítőkig – úgy mint a gumijavító, a tömlő nélküli rendszer szelep, vagy éppen a tömlővédő szalagig terjednek.

Egyszerűen nem tudunk olyan gumifajtát vagy elektromos kerékpár alkatrészt mondani, amit ne forgalmaznának.

A motorbolt.co.hu webshopból való rendelés roppantul egyszerű. A rendszer egy pillanat alatt elnavigál minket a kosár tartalmával a fizetésig. Amennyiben postán szeretnénk megkapni a megrendelt árut, az a 30.000.-Ft-ot meghaladó megrendelések esetén ingyenesen kerül kiszállításra.

Ha esetlegesen személyesen szeretnénk átvenni az árut, amit megrendeltünk, arra is van lehetőség, mégpedig a motorbolt.co.hu webshop üzemeltetőjének, a Viczai Kft. dunaföldvári boltjában. Az átvételről természetesen előzetesen egyeztetni szükséges.

Amennyiben megrendelt termékeink nem érik el a 30.000.-Ft-os összeghatárt, úgy 1.700.-Ft-ot kell fizetnünk a szállításra, mely 2-től 7 napig terjed.

Fogalmam sincs, hogy annak idején a bácsi hogyan kapta kézhez az elektromos kerékpárját. Ez a kérdés úgy vetődött fel bennem, hogy legnagyobb meglepetésemre azt olvastam, hogy komplett kerékpárokat is kiszállít a motorbolt.co.hu postán, sőt, ami még meglepőbb és nagyszerű, hogy a kerékpárokat kompletten összeszerelve és üzembe helyezve postázzák.

Erősen elgondolkodtam azon, hogy a barátnőmet ne lepjem-e meg egy postán kiküldött elektromos kerékpárral. Nagy meglepetés lenne, abban biztos vagyok.