Az összefogás sikere a részletekben rejlik

Van az az embertípus, akire azt mondják, hogy nagyon empatikus. Ilyenek vagyunk mi is a barátaimmal az egészségügyi szakközépiskolából. Most mindannyian ápolóként, mentősként vagy betegszállítóként dolgozunk, de már suli mellett is igyekeztünk segíteni fogyatékkal élő embereknek önkéntesen, és másokat is erre bíztattunk. Egyszer például megszerveztünk egy jótékonysági rendezvényt, hogy segítsünk az egyik támogatottnak összegyűjteni a szükséges 120 millió forintot egy csak Németországban elérhető kezelésre.

Hihetetlen módon nagyon sok embert megmozgatott az esemény. Bár nekünk csak 3 millió Ft-ot sikerült összeszedni a jegyekből és az adományokból, többen is vállalták, hogy a saját cégüknél is adománygyűjtésbe kezdenek. Így mindössze 10 nap alatt sikerült összegyűjteni a kellő összeget, a támogatottunk pedig időben eljutott a kezelésre a német klinikán, ezáltal pedig jelentősen javultak a kilátásai.

Ebből is látszik, hogy egy-egy nagy cél elérése sokszor az apró részleteken múlik. Ha összefogás van, lehetetlen nincs, de tudni kell megszólítani az embereket.

Éppen ezért amikor egy újabb hasonló kampányba kezdtünk bele, szerettünk volna egy kis ajándékcsomaggal és szórólapokkal kedveskedni az adakozóknak. Azt akartuk, hogy a tájékoztató anyagok minél színesebbek és jó minőségűek legyenek, mivel mi csak így tudjuk elképzelni azt, hogy másoknak miért okozhat nehézséget egyes hétköznapi feladatok elvégzése is. Ezért a megfelelő nyomda kiválasztása nem kis kihívást jelentett. Az egyik barátomnak ez szerencsére sikerült, mivel átküldött egy linket, hogy nézzem meg: https://www.colornyomda.hu/munkaink/doboz-karton-nyomtatas/

Az említett https://www.colornyomda.hu/munkaink/doboz-karton-nyomtatas/ konkrétan doboz mintákat mutatott be, amelyeket a megrendelő saját igényeire szabhat. Nekünk is hasonló volt az elképzelésünk, mivel arra gondoltunk, hogy egy-egy csomagot állítunk össze a tájékoztató anyagok mellett kisebb reklámajándékokkal az alapítványunk logójával.

A colornyomda.hu-nál tudják, hogy ahány ügyfél fordul meg náluk, annyi különböző igény merülhet fel, mivel a kreativitás határtalan. Ezért ha az oldalukra tévedünk, valószínűsíthető, hogy egyedi ajánlatot fogunk majd kapni a megrendelt termékekre. Ennek a kéréséhez minden aloldalon megtaláljuk a megfelelő kapcsolattartó elérhetőségét, valamint az ügyfélszolgálat e-mail címe, a nyomda címe, illetve egy könnyen kitölthető központi üzenetküldő űrlap is a rendelkezésünkre áll.

Szerencsére nálunk volt olyan, aki rendelkezett alapvető grafikai ismeretekkel, és segített megtervezni az anyagokat, amelyeket továbbítottunk a nyomdának. De akkor sem kell megijednünk, ha most csináljuk ezt először, mivel a colornyomda.hu biztosít egy részletes leírást a zöldfülű, de egyedi arculatot kedvelő ügyfeleik számára, hogy ők maguk meg is tudják tervezni, amit elképzeltek.

Egy kartondoboz esetében az apró részletek is fontosak, mivel mindennek bele kell férnie, ezért el kell találni a megfelelő méretet, illetve a mi esetünkben ez fogja adni az első benyomást is, tehát nem hibázhatunk.

Mivel a prospektusokat is a colornyomda.hu készítette, ők is igyekeztek ezt figyelembe venni, és javaslatokat is tettek, hogy hogyan lehetne az elképzeléseinket a lehető legpraktikusabban megvalósítani. A végeredmény szerencsére tökéletes lett, a nyomdai termékek minőségével teljes mértékben elégedettek voltunk.

A colornyomda.hu egyébként különböző reklámeszközöket is gyárt, ezért már folyamatban van annak az összeírása, hogy a következő kitelepülésünkön mi mindenre lesz majd még szükségünk. Ezeknek a kiegészítőknek az elkészítését mind-mind rájuk fogjuk bízni!

A colornyomda.hu által dekorált dobozok egyébként szintén sikert arattak. Az egyik falu polgármestere több darabot is vásárolt, amelyeket közterületi létesítményekben helyezett el. Reméljük, ezáltal újabb civileket sikerül majd megszólítanunk, akik még ha nem is adakoznak, legalább megtanulnak jobban odafigyelni egymásra.