A szem betegségek miatt is lehet lilás karikákkal szegélyezett

A mai bejegyzést azoknak szánom, akik még valószínűleg azt sem tudják magukról, hogy valamilyen betegséggel küzdenek, csak egyszerű jeleket tapasztaltak eddig magukon, aminek idáig nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget. Én is közéjük tartoztam sokáig, de ma már tudom, hogy pajzsmirigy problémával küzdök és belátva ennek a helyzetnek a komolyságát gondoltam, hogy én is írok egy rövid, ismeretterjesztő bejgyzést a témáról. Számomra ezt jelenti a civil összefogás, hogy én ismeretében vagyok egy gyakori betegségnek, amellyel kapcsolatban azt is tudom, mennyire összetéveszthető más dolgokkal, ezért gondoltam rá, hogy megírom nektek, hogy az én életemben a szem betegségek miatt lett karikákkal szegélyezve.

Bántottak a szemem környékén egyre gyakrabban megjelenő karikák és duzzanatok, ezért megoldást kerestem. Mit tesz ilyenkor egy elvakult nő, aki csak annyit lát, hogy megcsorbult a szépsége? Hát keres valami kence-ficét, amivel ezt korrigálni lehet. Legnagyobb szerencsémre én nem pusztán egy ilyen krémet találtam, hanem egy olyan szérumot, ami amellett, hogy megoldotta a kialakult helyzetet – ami a vizuális oldalát illeti, még többlet információval is ellátott. Az InstanTENSE Plus oldalán ugyanis nem csak a terméket mutatják be részletesen, ami valóban hatékonyan harcol a szarkalábak, ráncok és karikák ellen, hanem egy bőséges kitekintőt is tesznek az elváltozások okaira. Ugyanis az egy dolog, hogy valaki tünetet kezel, de könnyen lehet, hogy a szem betegségek miatt lesz karikás, és hogy a körülötte lévő bőr elváltozásai valamilyen komolyabb betegségre utalnak, nem pusztán a kor előrehaladtának köszönhetők.

Hálás vagyok az instantense.hu-nak, hogy ezeket megírták az oldalukon, mert máskülönben nem tudom, hogy vajon időben szembesültem-e volna a helyzettel. A szem betegségek és a szemkörnyéki bőr elváltozásai számos olyan dologról tanúskodhatnak, ami akár kivizsgálást is igénylhet. Először is, ahogyan azt az instantense.hu-n is írják, a szem alatti sötét színű elváltozások, karikák mutathatják azt, hogy kevés vas van a szervezetünkben. Ez akár már kisgyerekeknél is előfordulhat, hiszen a vashiány rendkívül gyakori hiánybetegség, így nem csoda, ha sokaknál ezért alakulnak ki a karikák. De ehhez hasonló módon lehet az elszíneződés okozója valamilyen hormonális probléma. És mint minden ilyen jellegű gond forrása, ez egyenest a pajzsmirigy betegségére engedhet következtetni. Akinél tehát ilyen foltok kerülnek elő, annak feltétlenül érdemes lehet megnézetni a pajzsmirigy működését egy laboros vizsgálattal. Nálam is így derült fény a működési rendellenességre.

A szem betegségek között előfordulhat még az ekcéma, mint kiváltó oka a karikás szemnek, ahogyan akár az allergia is állhat a kellemetlen jelenség mögött. Viszont ez utóbbinál talán annyi lehet még a gyanús, ha szezonálisan jön elő a gond, ekkora ugyanis nagy valószínűséggel tényleg az allergia lehet az okozó. Az instantense.hu-n egyébként nem pusztán a lehetséges opciók vannak összegyűjtve, hanem az is, hogy milyen tüneteket produkálhat még jellemzően az adott probléma. Végeredményében a lényeg talán csak annyi, hogy ha észreveszünk magunkon ezek közül jeleket, akkor menjünk el orvoshoz.

Közben pedig tüneti kezelésként és a közérzetünk javítása céljából szerintem érdemes használni az InstanTENSE Plus szérumot, hiszen ez egyébként képes megoldani ezeket a dolgokat. Ha pedig tényleg csak annyiról van szó, hogy a korosodás melléktermékeként a bőrünk is öregedésnek indult, akkor meg aztán pláne jó helyen járunk az InstanTENSE Plus szérumnál, mert a hatóanyagai pontosan úgy lettek összeválogatva, hogy felvegyék a harcot az idő múlásával. A szem betegségek fontosságát viszont senki se értékelje alul, ha tünetet észlel magán, akkor irány a doki!