A RoadRecord app a belföldi kiküldetési rendelvény terén is nagy segítség

Számos példa van városunkban a civil összefogás erejére, és én ennek nagyon örülök, meg persze az egyesület és a támogatók munkája, önkéntessége nélkül mindez nem menne, úgyhogy csak hálás lehetek, hogy az egyik helyi szociális intézmény tagjaként ilyen szép példákat látok a környezetemben. Nemcsak családok, gyerekek, idősek, betegek miatt tud összefogni a közösség, hanem önmagáért, és olyan dolgokért is, amelyek mindannyiunkat érintenek a településen – még azokat is, akik esetleg nem is tudnak róla.

Az is nagyon megható, hogy akinek éppen az anyagi támogatás nem megoldható, az időt, szakértelmet, munkát bocsát a közjó érdekében a csapat rendelkezésére. Ráadásul a környékbeli településekkel is egyre élénkebb a kapcsolattartás, ami remélhetőleg sok jövőbeni pozitív eredménnyel jár majd. A férjem egyébként is sokat jár a környéken, mert a munkája ezzel is jár, sokat vezet, sok dolgot lát. Szerencsére egyébként nemrégiben könnyebbé váltak a munkafolyamatai, ugyanis a sok, adózással, elszámolással kapcsolatos papírmunkát kiváltotta náluk egy általa szupernek mondott applikáció, a RoadRecord. Nem is hallottam korábban hasonlóról, de milyen jó, hogy már ilyen is van… Elég érdekesen hangzott, úgyhogy kíváncsi lettem, és rálestem a weboldalukra, ami nem más, mint a roadrecord.hu – tulajdonképpen egészen meglepett, amit ott láttam.

Nem számítottam ugyanis arra, hogy ilyen sok információval találom majd magamat szembe, ráadásul így laikusként meg is lepődtem, hogy első olvasásra is megértettem, miben jelent innovációt ez a szoftver. Ha ugyanis lenyitjuk az Útnyilvántartás főmenüt a kezdőoldalon, akkor láthatjuk, hogy hány almenü szól az útnyilvántartás különböző “verzióiról”, kihívásairól, és akkor még ott van a belföldi kiküldetési rendelvény is… Megannyi pontról meg lehetne fogni, miért is hasznos annyira a RoadRecord app, ráadásul a megfelelő tájékoztatást is megadják mindahhoz, hogy meggondoljuk döntésünket, mielőtt elkötelezzük magunkat a RoadRecord mellett. Ráadásul díjmentesen tudnak biztosítani egy 14 napos próbaidőszakot is, amely során meggyőződhetünk arról, hogy nekünk való-e a RoadRecord.

A menetlevél, a belföldi kiküldetési rendelvény elképzelhető, hogy nem papír formában jelenik meg, hanem digitalizálódik? A roadrecord.hu-n olvasottak szerint nagyon is – ez nem egy jól hangzó, de üres ígéret, hanem a kézzelfogható valóság! Miért ne tennénk könnyebbé a munkavégzésünket, ha ilyen egyszerűen elérhető hozzá az eszköz? Már elnézést a királyi többesért – de ha engem is érintene a munkámban a dolog, biztos vagyok benne, hogy élnék a lehetőséggel.