A Kft alapítás talán nem is olyan nehéz, mint gondolnánk

Ameddig bele nem vágtam a saját kis vállalkozásomba, addig nem is tudtam, hogy mi a kft alapítás menete. Ugyanis erről szinte sehol sem tanulunk. Ha valaki gazdasági szakon tanul tovább az egyetemen, ők valószínűleg nagyobb rálátással rendelkeznek ezen a téren, de ezen kívül mindenkinek magának kell tájékozódnia a kft alapítás minden részletéről.

Szerencsére volt egy olyan barátom, aki már ezt megcsinálta, ezért első körben tőle kértem segítséget. Nagyon sokszor szoktunk egymásnak segíteni. És nem csak azért, mert barátok vagyunk. A civil összefogás jegyében mindenkinek nagyon szívesen segítünk, akinek csak tudunk.

Ezért amikor a barátom ajánlására a Grossoffice oldalát megismertem, akkor nagyon boldog voltam. Amióta jobban beleástam magam a tevékenységükbe, azóta mindenkinek csak ajánlom őket.

Ugyanis nagyon segítőkészek, naprakész tudással rendelkeznek, nagyszerű tájékoztatást adnak a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás területén, és mindemellett még minőségi szolgáltatást is nyújtanak.

Amennyiben a kft alapítást követően segítségre lenne szükséged, akkor mindenképp ismerd meg őket. Ugyanis a székhelyszolgáltatásuk nagy segítség lehet számodra is. Olyan feladatokat tudnak ezzel átvállalni tőled, amik helyett sokkal fontosabb dolgokkal is foglalkozhatsz. Habár, a székhely ügyeit komolyan kell venni, hiszen egy ellenőrzés alkalmával mindennek törvényesen kell működnie, ezt a Grossoffice csapata tudja biztosítani számodra.

Ha csak a kft alapítás érdekel téged, akkor is nagyon sok hasznos információt megtudhatsz az oldalukon. Van egy külön fül, Kft alapítás info néven, amin belül nagyon sok használható információt megtudhatsz.

Megtudhatod, hogy történt-e valamilyen változás 2024-ben a kft alapítással kapcsolatban, milyen költségei vannak a kft-nek, lehet-e ingyen kft-t alapítani, mely cégforma lenne számodra a legideálisabb, milyen az egyszemélyes kft alapítás stb. Ha érdekelnek ezek a témák, akkor ne habozz, látogass el az oldalukra mielőbb!

A blog oldalukon pedig ennél még több információt is megtudhatsz. Itt nemcsak a cégalapításról tájékozódhatsz, hanem a cégjegyzékről, járulékokról, székhelyszolgáltatásról és egyéb hasznos témákról is.

Ha még nincs ügyvéded, és nem tudod, kit kérhetnél fel erre a fontos feladatra, akkor ebben is tud számodra segíteni a Grossoffice csapata.

Mint látható, igyekeznek minden olyan segítséget megadni az embereknek, ami az elinduláskor jól jöhet.

Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen fontos információról, akkor a gyakran feltett kérdéseket is érdemes lehet átfutni. Lehetséges, hogy találsz itt olyan infókat, amik számodra is kérdésesek voltak még.

Ha székhelyszolgáltatásra vagy tanácsra van szükséged az induláshoz, akkor keresd bizalommal a Grossoffice csapatát!